VERZENDING

ARTIKELEN LATEN OPSTUREN.

De artikelen uit onze webshop kunnen niet afgehaald worden. Wij verzenden uw bestelling steeds naar het opgegeven leveringsadres van uw keuze (uw thuis, uw werk,…).

WANNEER WORDEN MIJN ARTIKELEN OPGESTUURD EN GELEVERD?

Alle bestellingen voor 16u worden de werkdag nadat je de bestelling hebt geplaatst verzonden. Indien jouw bestelling werd geplaatst na 16u wordt deze verzonden de daarop volgende werkdag.

  • Geschatte leveringstermijn binnen België: 1 tot 2 werkdagen na aflevering in het postkantoor.

Gelieve er rekening mee te houden dat tijdens soldenperiodes of andere promo-acties de leveringstermijn iets langer kan duren!

Wanneer de artikelen afgeleverd zijn op het postkantoor ontvangt je een e-mail ter bevestiging dat jouw bestelling verzonden is. Indien je geen e-mail hebt ontvangen kijk dan zeker eens bij de spam folder. Indien je daar ook geen e-mail van ons vind, stuur dan een mailtje naar info@bylanature.be en dan kijken we wat er is misgelopen.

VERZENDKOSTEN

  • België: € 4,95 en gratis vanaf €99
  • Nederland: € 4.95 en gratis vanaf €99

Prijzen zijn inclusief BTW en geldig voor bestellingen met een maximum gewicht van 30kg. Indien je bestelling meer dan 30kg weegt, neemt de klantendienst contact met je op voor verdere afspraken.